AVG Hulp voor kleine bedrijven

AVG HULP voor kleine bedrijven
voor bedrijven tot 20 medewerkers

Wij bieden u een eenvoudige implementatiehulp voor de AVG in uw bedrijf

AVG-hulp voor kleine bedrijven om in eenvoudige stappen te implementeren, gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Met telefonische ondersteuning en vriendelijke hulp van experts op het gebied van gegevensbescherming

U kunt kiezen of u dit zelf wilt uitvoeren of met begeleiding / onder supervisie van onze gespecialiseerde FG’s.

Bijvoorbeeld met direct of indirect hulp voor het samenstellen van uw Register van de verwerkingsactiviteiten in een DPMS (Data Protection Management System).


Word gegevensbescherming compliant volgens de AVG!

De pakketten zijn voorzien van de volgende inhoud:!

STRATEGIEPLAN
Het DSBOK-concept voor het implementeren van de AVG in bedrijven met minder dan 20 medewerkers is duizend keer beproefd en getest en zal u snel helpen om de AVG met alle protocollen te implementeren.

BEHOUD VAN HULPBRONNEN
Met eenvoudige stappen en veel uitleg en sjablonen uit alle branches, bespaart u tijd bij het implementeren van de AVG in uw bedrijf of vereniging.

BEWIJS IMPLEMENTATIE
Software-ondersteund of conventioneel in map formaat, het DSBOK-systeem creëert het gegevensbeschermingsbeheersysteem vereist door de AVG met de nodige documentatie van de implementatie en alle benodigde lijsten.

CONFLICTBEHEER
Om te voldoen aan de nieuwe eisen van de betrokkenen volgens de wet, voorzien wij u van passende sjablonen en planningshulpmiddelen. Ook hier vereist de AVG het nauwkeurig vastleggen van handelen.

WERKNEMERSTRAINING
Maak gebruik van ons online trainingsplatform om uw medewerkers kennis te laten maken met de AVG en hen bewust te laten worden van gegevensbescherming. Alle sjablonen voor personeelsreglementen zijn inbegrepen.

CONTRACTEN & SJABLONEN
Alle benodigde sjablonen voor verwerkersovereenkomsten, werknemersverplichtingen, gegevensbeschermingsovereenkomsten en een service voor gegevensbeschermingsverklaringen zijn inbegrepen.

Bestel hier uw toegang
tot de AVG-hulp voor kleine bedrijven

AVG-hulp Printed

De AVG Help is een downloadbaar implementatie-hulpmiddel voor het opzetten van een beheersysteem voor gegevensbescherming. Het wordt opgeslagen op uw lokale harde schijf of kan worden afgedrukt als een DIN A4-map. Met dit pakket krijg je ook toegang tot het opleidingsplatform voor medewerkers om het bewustzijn van de AVG te vergroten. Een vriendelijk telefonisch serviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Lees hier meer over de inhoud: AVG Hulp Printed

€ 149,95 eenmalig (updates via nieuwsbrief)

AVG-hulp Cloud

Bij dit pakket worden de instructies online verstrekt via ons beheersysteem voor gegevensbescherming. Een vriendelijk serviceteam en een expert op het gebied van gegevensbescherming staan klaar om uw vragen te beantwoorden. De afgewerkte rapporten kunnen lokaal worden opgeslagen of als een map worden afgedrukt.

Lees hier meer over de inhoud: AVG Hulp Cloud

€ 499 per jaar (inclusief telefonische ondersteuning)

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en uitsluitend gericht op zakelijke klanten.

Vraag meer informatie over onze – AVG-hulp voor kleine bedrijven – en wanneer deze beschikbaar is in Nederland, via ons contactformulier.

Helaas kunnen we nu op dit moment voor Nederland geen toegang bieden. We informeren u graag, zodra de Nederlandse pakketten beschikbaar zijn, als u ons uw contactgegevens stuurt.