Disclaimer

Contact

Telefoon: +31 (0)35 785 0762
Email: info@dsbok.nl

Verantwoordelijk voor de inhoud

Michael Bense

DSBOK Nederland
Baarnsche Dijk 4D
3741 LR Baarn

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverleners zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze websites. Serviceproviders zijn echter niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of te zoeken naar bewijzen die wijzen op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik van informatie te blokkeren blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke overtreding van de wet. Illegale inhoud wordt onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat mogelijk links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen wij voor die inhoud geen garantie geven. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites waren op het moment van het plaatsen van de link gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud werd niet gedetecteerd op het moment van de koppeling. Een permanente controle van de inhoud van gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er sprake is van een overtreding van de wet. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Copyright

De inhoud en samenstelling die door de aanbieders op deze websites worden gepubliceerd, zijn onderworpen aan de Nederlandse auteursrechtwetten. Voor reproductie, bewerking, distributie en elk gebruik buiten de reikwijdte van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan voor privégebruik.
Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de maker is verboden.

Auteursrechtwetten van derden worden gerespecteerd zolang de inhoud op deze websites niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site worden als zodanig aangeduid. Als u echter schendingen van het auteursrecht opmerkt, laat het ons dan weten. Dergelijke inhoud wordt onmiddellijk verwijderd.