Wie zijn wij?

Wij helpen u direct | AVG-expertise

Kantoor Nederland wordt geleid door Michael Bense, hij is al meerder jaren werkzaam als coördinator en functionaris gegevensbescherming (TÜV Köln gecert.) in Duitsland. Zijn ervaringen liggen o.a. op het gebied van implementatie van de AVG bij gemeenten en steden. Hij staat u graag te woord en kan u verder helpen met uw aanvraag of u informeren over onze diensten.

Een team van AVG-experts

De oorsprong van DSBOK ligt in Duitsland. Het bedrijf staat onder leiding van Oliver Krause, ervaren externe functionaris voor gegevensbescherming en expert op het gebied van digitalisering. Meervoudig gecertificeerd als externe functionaris voor gegevensbescherming en gegevensbeschermingsauditor (conform TÜV Köln certificering).

Het bedrijf, werkzaam in het Rijn-Maingebied, Hamburg (onder leiding van Chantal Krause) en Berlijn, staat voor jarenlange ervaring, een enthousiast team van FG’s en hanteert een eigen professionele software voor het beheer van uw gegevens. Daar DSBOK meerdere verzoeken kreeg om te helpen bij de uitvoering van de GDPR / AVG over haar eigen landsgrens heen, lag het voor de hand om haar diensten ook daar aan te bieden. 

Wij verwachten in de loop van het jaar dat DSBOK in Nederland op volle sterkte zal gaan draaien.  Voor verdere informatie kunt u gerust contact opnemen met Michael Bense.